سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ شاید برایتان جالب باشد که بدانید مردم کابل مثل مردم تهران علاقه زیادی به غذاهایی دم دستی که معمولا در مغازههای کوچک کنار خیابان طبخ میشوند دارند.
هرچند که فرایند تهیه این غذاها در کابل بر روی کراچی یا همان گاریهای دستی اتفاق میافتد. در کابل بسیاری از خانوادههای کم برخوردار و نیازمند که سرمایه زیادی برای به راه اندازی کسب و کار خود ندارند، با امکاناتی کم غذاهایی خوشمزه برای مشتریهایشان تهیه میکنند.
«بولانی» یکی از محبوبترین، ارزانترین و خوشمزهترین غذاهایی است که شما به راحتی میتوانید در کابل آن را تهیه کنید و با خوردن آن انرژی بگیرید.
این غذا که به آسانی تهیه میشود، از خمیر، تره خرد شده و گاهی سیب زمینی تهیه میشود.
شما بعد از اینکه تره را خورد کردید و در خمیرهای کوچک پهن شده ریختید مثل سمبوسه با قراردادن لبههای خمیر بر روی هم به یک قالب خام که در وسط خمیر تره یا سیب زمینی آب پز قرار دادهاید، میرسید.
سپس بولانی را در تابهای قرار بدهید که کمی روغن بر روی آن است.
بعد از آنکه دو طرف بولانی سرخ شد، این غذا آماده خوردن است. تهیه بولانی شباهت زیادی به تهیه سمبوسه دارد، و شاید بتوان نام آن را سمبوسه افغانستانی گذاشت.
هرچند که سمبوسه هم طرفداران زیادی در افغانستان دارد و روزنامه هزاران عدد سمبوسه توسط مردم در کابل خریداری و خورده میشوند.
فیلم طرز تهیه بولانی